Laat u niet misleiden door alle goedkope aanbiedingen voor een nieuwe CV ketel.
Vaak zijn zaken als een nieuwe dakdoorvoer etc. niet meegenomen en komt u alsnog duurder uit.

Bij ons krijgt u een complete offerte inclusief alle bijkomende kosten! 


hartwijk atag ketel

 

Hartwijk Atag 5jaar

hartwijk atag logo    Zeker de zuinigste

ATAG biedt hoogwaardige oplossingen voor verwarming en warm water voor woningen en bedrijven. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert ATAG de allerzuinigste en betrouwbaarste CV-ketels . Bovendien heeft de expertise van ATAG op het gebied van zuinig omgaan met fossiele brandstof ook geleid tot de ontwikkeling van duurzame producten. De combinatiemogelijkheden binnen het ruime ATAG assortiment bieden zowel particulieren als bedrijven altijd de meest geschikte oplossing voor verwarming en warm water. De hoge rendementen en de betrouwbaarheid van alle ATAG producten leveren bovendien een flink financieel voordeel op door de besparingen op brandstof en onderhoud. ATAG, zuiniger worden ze niet gemaakt!Hartwijk vaillant logo
Betrouwbaar
De bewezen betrouwbaarheid van Vailliant cv-ketels resulteert in onbezorgd genieten van warmte en warm water tijdens het douchen of baden met een uiterst stabiele watertemperatuur. In combinatie met de calorMATIC 370 klokthermostaat kunt u uw complete comfortwens voorprogrammeren zodat u nooit meer hoeft om te kijken naar uw klimaat-beheersing. Tevens is de ecoTEC plus te combineren met de Vaillant auroSTEP zonneboiler waarmee u uw huis op een duurzame milieubewuste manier verwarmd.

Hartwijk vailliant ketelEnergiezuinig
De ecoTEC plus serie heeft zuinigheid hoog in het vaandel staan, deze ketel haalt zelfs warmte uit de rookgassen waardoor u tot wel 30% kunt besparen op uw stookkosten. Tevens is de ecoTEC plus voorzien van een enorm zuinige A-label pomp waardoor u over de levensduur van het toestel tot €750 euro kunt besparen.

Comfortabel
De toestellen zijn verkrijgbaar in vrijwel ieder gewenst vermogen waardoor de ecoTEC plus uw comfortwens tegemoet komt. Een grote stortdouche of uw bad willen vullen in minder dan 6 minuten? De ecoTEC biedt hier een passende maar toch energiezuinige oplossing voor.

Slimme techniek
Dankzij de automatische deellastinstelling is het toestel continu aan het berekenen of het zuiniger kan presteren. Het gehanteerde vermogen wordt dus bepaald aan de hand van uw stookgedrag. Uw toestel stelt zichzelf zuiniger in zonder enige handeling.


Mocht u meer informatie willen hebben over CV ketels of wilt u meteen een prijs ontvangen dan raden we u aan om

ons offerte formulier in te vullen.