Hartwijk thermrad radiator 01Hartwijk thermrad logo

Thermrad is een begrip als het gaat om comfort, kwaliteit en technisch vernuft.
De radiatoren hebben een  bijzonder gunstige prijs/kwaliteitverhouding.
Er zijn verschillende soorten leverbaar. Voor elke ruimte is er altijd een geschikte en voordelige radiator die behaaglijke warmte geeft.

 


 
Hartwijk radson radiatorHartwijk logo radson
RADSON biedt een zeer uitgebreid assortiment radiatoren die beantwoorden aan alle smaken en vereisten. In ons uitgebreide assortiment vindt u vast precies wat u nodig hebt om uw persoonlijkheid en uw interieur extra in de verf te zetten. Niet alleen op het vlak van warmteafgifte en controleerbaarheid maar ook op het vlak van vormen, stijlen en kleuren waarvan u het bestaan waarschijnlijk niet vermoedde.  Hartwijk jaga radiatorHartwijk Jaga logo

Al ruim 50 jaar levert Jaga radiatoren, nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende design radiatoren met een ziel.

 


 Hartwijk vasco radiator Hartwijk vasco logo

VASCO
 is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tevens tijdloze – vormgeving, creëert VASCO innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur. De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde VASCO al meerdere awards en internationale prijzen op.

 


 

Hartwijk zhender radiatorHartwijk logo zhender

 

Wie een huis of woning inricht, volgt zijn eigen smaak. Hoe individueel warmte eruit kan zien, bewijzen de designradiatoren van Zehnder voor de woonkamer.
Badkamer radiatoren van Zehnder zorgen voor behaaglijkheid en warmte in de badkamer, zijn ideaal voor het ophangen van handdoeken en passen in elke moderne badkamer.

Radiatoren die zich volledig inpassen in een interieur en zorgen voor een harmonieus geheel. Het kan allemaal met de Speciale Oplossingen van Zehnder.